Miljø- og samfunnsansvar

Våre kunder legger stadig mer vekt på vår tids miljøutfordringer og vi ønsker å ligge i forkant. Vi har siden 2013 vært registrert som Miljøfyrtårn og ble 2016 resertifisert for tre nye år.

Som Miljøfyrtårn jobber vi systematisk med miljøtiltak i hverdagen. Vi oppfyller kriterier og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø. Alle kjøretøy inngår i en regelmessig vedlikeholdsplan, og vi jobber systematisk med helse, miljø og sikkerhet – og tilfredstiller alle krav i internkontrollforskriften. Et av våre miljøtiltak vi har iverksatt er å registrere kjørestil og forbruk opp mot hverandre og vi gjennomfører interne økokjøringskurs. Kjøretøyene innehar nødvendig kjøreanalysesystem for å kunne dokumentere avvik og for å kunne avdekke forbedringsområder.

Kvalitetsarbeide

Vi er også ISO 9001-sertifisert. ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring. Sertifiseringen gjør oss i stand til å jobbe mer målrettet med bedriftens kvalitetssystem og prosesser. Dette bidrar til økt effektivitet og fremfor alt handler det om kundetilfredshet – at vi vil at våre kunder skal være 100% fornøyde når de har reist med oss.

Du kan lese mer om Iso-sertifiseringen her.

                       norgesturbileierforbund-160px