Oslobuss – trygghet hele veien

Vår visjon

Vår visjon om trygghet hele veien, skal gjenspeile seg i alle ledd i organisasjonen. Både den administrative delen av selskapet og sjåførstaben jobber kontinuerlig med å etablere, fastholde og utvikle positive holdninger både internt og i forholdet til våre kunder og samarbeidspartnere.

«Trygghet hele veien» handler om en totalpakke som gjelder både internt og eksternt, for å sikre lojalitet og trygghet overfor våre kunder. Vi ønsker å formidle trygghet gjennom hele prosessen: Fra bestillingen gjøres, hvor vi legger spesielt vekt på hurtig svartid, enten det er på mail eller over telefon – og helt til kunden er framme ved destinasjonen. Vi har f.eks.et automatisk varslingssystem som gir oppdatert informasjon om blant annet sjåførdetaljer og at bussen faktisk er på vei den aktuelle reisedagen. Som kunde hos oss skal du slippe alle bekymringer og fakturabeløpet skal samsvare med den avtalte prisen. Du skal i tillegg være trygg på at sjåføren som betjener et av våre kjøretøy er erfaren, har gjennomført en opplæringsplan og er sjekket ut av våre kvalitetsledere.

Utvikling og miljøfokus

OsloBuss® har gjennom de siste 13 årene utviklet seg til å bli en godt etablert aktør innen personbefordring på det sentrale østlandsområdet. Vår salg- og administrasjonsavdeling består av kompetente medarbeidere som har lang fartstid fra turbilbransjen, men også fra andre bransjer som tilfører selskapet gode verdier i form av rutiner, nytenkning og innovative løsninger som vi tror vil være en avgjørende faktor for aktører som opererer i en så konkurranseutsatt bransje som vi er en del av. I tillegg vil det være avgjørende å vise miljøengasjement og levere tjenester som svarer til våre forpliktelser overfor Miljøfyrtårn®, som vi er en del av.

Vi har en moderne og miljøvennlig busspark som utelukkende består av kjøretøy med siste generasjons miljømotorer. Vi følger produsentenes anvisninger i forhold til serviceintervaller og har nødvendige vedlikeholdsavtaler. Dette er med på å sikre at våre leveranser står til kundens forventninger.

Vi er sertifisert som

  • Miljøfyrtårn
  • ISO 9001
  • ISO 4001