Leie av buss

– Moderne busser for en trygg og behagelig reise!

OsloBuss AS har minibusser, selskapsvogner, turbusser, solobusser og leddbusser fra 16-110 passasjerplasser. Har ditt lag eller organisasjon behov for leie av buss til et arrangement har vi kjøretøy som passer for dere! Våre turbusser har alle fasiliteter for en komfortabel og hyggelig reise. Vi har en dyktig og rutinert sjåførstab med mange års erfaring fra turbilbransjen.

Vi tilbyr leie av buss til konkurransedyktige priser og skreddersyr løsninger etter deres ønske. Våre tjenester leveres i hele Oslo- og Akershusområdet. Som en del av BusGroup kan vi også tilby leie av buss i resten av landet.

Les mer om våre ulike busser og fasiliteter via undermenyen.

Behov for leie av buss i forbindelse med et større arrangement?

Vi har erfaring med å håndtere større arrangementer hvor det skal fraktes et stort antall mennesker. Vår administrasjon og trafikkledere innehar nødvendig kompetanse og har egnede planleggingsverktøy for å gjennomføre slike transportoppdrag på en trygg og smidig måte.

Kvalitetssikring og beskjed dagen før på sms

Våre elektroniske systemer kvalitetssikrer at sjåføren til enhver tid innehar nødvendige og korrekte opplysninger om turen – og eventuelle endringer som måtte komme fra kunden i forkant av reisen registreres automatisk i sjåførens kjøreliste. Våre varslingssystemer sender ut automatiske meldinger til kundens kontaktperson, enten via mail eller SMS med den aktuelle sjåførens kontaktopplysninger dagen før avreise.

Vær tilkoblet under reisen! (må bestilles)

Om bord i våre turbusser kan du koble deg til vårt trådløse 4G nettverk. Nettverket kan benyttes av 30 brukere samtidig, uten at det påvirker hastigheten. Få mer informasjon om dette ved bestilling av buss. I tillegg kan dere nyte en varm kopp kaffe eller te ombord. Vi tilbyr også catering med vår egen bussmeny, spesialutviklet av Gunnar Ruud Catering og egnet til å nytes under reisen. Les mer om menyen her.

Bruk skjemaet på startsiden, eller kontakt oss direkte for pristilbud eller en uforpliktende samtale!


Kontakt oss for pristilbud!